Το πρώτο Αθηναϊκό βερμούτ δημιουργήθηκε από τον Ιωάννη Βούχερ, τον πρώτο αποσταγματοποιό στην Αθήνα, τα χρόνια που αυτή έγινε η πρωτεύουσα του κράτους. Πάνω σε αυτή τη συνταγή βασίστηκαν ο Νίκος Μπάκουλης και ο Βασίλης Κυρίτσης και σε συνεργασία με έμπειρους αποσταγματοποιούς δημιούργησαν το Otto's Athens Vermouth. Χρησιμοποιούν ως βάση υψηλής ποιότητας κρασί (αγιορείτικο Νεμέας), το οποίο αρωματίζεται με κυρίως ελληνικά μυρωδικά που του δίνουν τόσο ξεχωριστό χαρακτήρα που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο βερμούτ στην αγορά. Τα υλικά είναι κατά 93% ελληνικά: ροδοπέταλα, αρτεμισία, εσπεριδοειδή, φύλλα ελιάς και βότανα που ευδοκιμούν στην ελληνική φύση, όπως ρίγανη αρμπαρόριζα, δεντρολίβανο και αγγελική συνθέτουν την αρωματική παλέτα. Πως πίνεται: Σκέτο με σόδα η tonic προσθέτεις ένα αρωματικό bitter και λίγο falernum.
Αξιολογήσεις πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.